Ock

eTwinning'in Yeni Platformu ESEP in Öğrencilerimize öğretmenlerimizden Kerime YILDIZ tarafından tanıtıldı.

Ock

eTwinning Projelerini Yaygınlaştırma ve Yeni Platform ESEP'in Tanıtımı Eğitimi Gerçekleştirildi

Mrt

Öğrencilerimiz "KÜTÜP-HANEM"  projesi kapsamında kitap okumaya devam ediyor. Okuyan, düşünen, araştıran gençlik yetişiyor.

Mrt

eTwinning "İLK YARDIMA İLK ADIM " projesi MART ayı webinarını gerçekleştirdik.Webinarda kanamalar ve kanama anında yapılması gerekenler,heimlich manevrası,turnike nasıl yapılır uygulaması konularında bilgilendirme yapıldı,Webinar sonunda Web2 aracı  kahoot ile yarışma gerçekleştirildi.

Mrt

eTwinning "BİR OKUL,BİR MEYVE BAHÇESİ" proje gazetemizi yayınladık.Gazetemizde Gediz iklim koşulları, Gediz'in coğrafi konumu, Gediz'de yetiştirilen meyvelere örnekler, okul bahçemize dikmiş olduğumuz meyvelerin tanıtımları yer almaktadır.

Mrt

Okulumuz İngilizce öğretmeni Gökşin ÇİDEM tarafından yürütülen etwinning projesi İLK YARDIMA İLK ADIM etkinliklerimiz

Şbt

etwinning projemize " WHAT  TO EAT " ait bugün ne yesek(what  to eat today) konulu videolarımız

Şbt

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Gökşin ÇİDEM tarafından yürütülen etwinning projeleri kapsamında, proje öğrencileri Güvenli İnternet Günü(esafety day)panosu oluşturmuşlar ve afişler hazırlamışlardır.

Şbt

ÜLKEMİN GELECEĞİ İÇİN BİR FİKRİM VAR PROJE ORTAKLARI 8 ŞUBAT GÜVENLİ İNTERNET GÜNÜ

proje ortaklarımız ile 8 şubat güvenli internet günü için webinar toplantısına katıldık.

değişik etkinlikler ile hem kendi öğrencilerimiz hemde diğer ortaklarımızın öğrencileri ile keyifli bir etkinlik gerçekleştirdik.

Şbt

Ülkemin Geleceği İçin Bir Fikrim Var eTwinning projemiz öğrencilerimiz ile ilk toplantımız

Ock

Okulumuzdan mezun olan öğrencimiz Kişisel Gelişim Uzmanı @cansukahramannn 9.ve 12. Sınıf öğrencilerimize seminer verdi. Kendisine teşekkür ederiz.

Ock

9-24 Ekim Code Week etkinlikleri kapsamında okulumuz öğrencilerinde kodlama konusunda farkındalık oluşturabilmek için öğrencilerimiz tarafından gerçekleştirilen eğlenceli kodlama çalışmaları ile Code Week'te biz de varız.

Ock

İngilizce öğretmenimiz Kerime YILDIZ tarafından DOĞADAN GELENİ DOĞAYA GÖNDER projesi faaliyete geçti.

Ara

Çırak,  kalfa, usta ve usta öğreticilik belgeleri için başvurular okulumuzdan yapılacak. Belgesi olmayan çalışanlar okulumuza kayıt yaptırdıktan sonra sigortaları okulumuz tarafından yapılıp 5 gün işletmede 1 veya 2 gün okuldaki derslere katılacaklardır. iİşletmeler ve çalışanlar için büyük fırsat, sigorta ve devlet katkısı ile isletmelere destek olacağız. Mesem kayit şartları ve gerekli bilgiler için okulumuza başvuruları bekliyoruz.