KÜTAHYA / GEDİZ - Gediz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Mustafa ASLAN - Okul Müdürü

İlk öğrenimini Gediz /Göynükören İlkokulu´nda ,orta ve Lise öğrenimini Gediz ve Uşak İmam Hatip Liselerinde tamamladı. Üniversite öğrenimini ise 1990 yılında Fırat Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Yapı Öğretmenliğinde tamamladı.

Sırasıyla Eskişehir,Tunceli, Trabzon´da Endüstri Meslek Liselerinde görev yaptıktan sonra Gedzi´e döndü. 2003 yılında Gediz Çıraklık Eğitim Merkezi´ne müdür olarak atandı. Burada  7 yıl Müdürlük görevi yaptıktan sonra, 2010-2014 yılları arasında  Gedzi Kız Meslek Lisesi´de  ve 2014-2023 yılları arasında da Gediz Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi´nde Okul Müdürlüğü görevinde bulunduktan sonra , 2023-2024 öğretim yılından itibaren tekrar okulumuz Gediz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi´nde Okul Müdürü olarak görevine başlamıştır.