Gediz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

SAYGILAR MAH. SAYGILAR CAD. NO 23/1 GEDİZ / KÜTAHYA
Vizyon
Öğrenmeyi öğrenmiş, sektörde tercih edilen mesleki ara eleman yetiştirerek ülkemizin en saygın ve en iyi mesleki eğitim kurumları arasında olmaktır.
Misyon
Öğrencilerimizin kendini tanıyan, çevresine uyum sağlayan, sektörün kalitesine öncülük eden, karar verme becerisi gelişmiş, bilgiye ulaşan, kullanan ve üreten mesleki ara eleman olarak yetişmesini sağlamak; onlara aile ortamı içinde mesleki eğitimde fırsat eşitliği sağlayarak yaşam boyu öğrenen, çağdaş, özgüvene sahip sorumlu bireyler olarak yetiştirmek için varız.
Başarılar
TÜRKİYE ÜNİVERSİTE YERLEŞTİRME BAŞARI SIRALAMASINDA KENDİ TÜRÜNDE ARD ARDA İLK 3 SIRALAMADA YER ALMAKTADIR
Yatakhane Koğuşu :56
Öğretim Şekli :ÖRĞÜN ÖĞRETİM
İLK DERS SAATİ 8:30 OLUP 12:30 ÖĞLEN ARASI 13:30 DERS BAŞLAMASI 17:30 ÇIKIŞ
DOĞAL GAZ
YÜRÜME MESAFESİ
KÜTAHYA GEDİZ MERKEZ
GEDİZ MERKEZDE YER ALMAKTADIR
Sportif Etkinlikler
2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILLARI İÇERİSİNDE Kİ FUTBOL FAALİYETLERİMİZ KAPSAMINDA İLÇE, İL, BİRİNCİLİKLERİNİN YANINDA BÖLĞE BİRİNCİLİKLERİ ELDE EDİLEREK YARI FİNAL MÜSABAKALARINA KATILMA HAKKI ELDE EDEN OKULUMUZ ESKİŞEHİR İLİNDE YAPILAN BÖLĞE MÜSABAKALARINDA OKULUMUZ ANKARA ESKİŞEHİR OKUL TAKIMLARI İLE OYNADIKLARI MAÇLAR SONUCUNDA GRUP 2. OLMUŞTUR. HER SENE İLDE 1. OLARAK BÖLGE FİNALLERİNE KATILMAKTADIRLAR.
Bilimsel Etkinlikler
OKULUMUZ TARİH ÖĞRETMENİ HÜSEYİN GÖKSAL HOCAMIZ ÖNDERLİGİNDE HER SENE TÜBİTAK İÇİN ÇALIŞMALARADA BULUNARAK BURSA´DAKİ BÖLGE FİNALLERİNE KATILMAYA HAK KAZANMAKTAYIZ
Proje Çalışmaları
ÖĞRENCİ EVİNDEYİZ KÜÇÜK SEYRAHLAR AİLELER İLE BULUŞUYORUZ ANALI KIZLI ÇOCUKLAR ÖVÜNSÜN BÜYÜKLER DÜŞÜNSÜN GİBİ DEĞİŞİK PROJELERE İMZA ATILMIŞTIR