TÜRKİYE YÜZYILI MAARİF MODELİ

Nis

Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), "Okulumda Sağlıklı Besleniyorum"

programı kapsamında, okul kantinlerinde öğrenciler için "çorba ve meyve günü"

etkinliğinin uygulanmasına 4 Mart Dünya Obezite Günü'nde başlandı.

Okulumuzda kantininde  haftada bir gün meyve satışı  yapılıp

öğrencilerin sağlıklı beslenmesine katkı sağlanacaktır.

Nis

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Kerime YILDIZ ın yürüttüğü e twinning projelerinde görev alan öğrencilere Okul Müdürümüz Mustafa ASLAN tarafından katılım belgeleri takdim edilmiştir.Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okul Sağlığı ve Okulumda Sağlıklı Besleniyorum Projesi kapsamında okulumuz öğretmenlerine yönelik eğitimlerimizi gerçekleştirdik.Eğitimi veren bütün öğretmenlerimize ve katılım sağlayan öğretmenlerimize çok teşekkür ederiz.

Nis

Okulumda Sağlıklı Besleniyorum Projesi ve Okul Sağlığı kapsamında öğrencilerimize yönelik "Geleneksel Çocuk Oyunları" eğitimi, okulumuz Çocuk Gelişimi ve Eğitimi alan öğretmeni Hamide ŞAHİN tarafından verildi. Öğretmenimize teşekkür ederiz.

Nis

Okul Sağlığı ve Okulumda Sağlıklı Besleniyorum Projesi kapsamında okulumuz velilerine yönelik eğitimlerimizi gerçekleştirdik.Eğitimi veren bütün öğretmenlerimize ve katılım sağlayan velilerimize çok teşekkür ederiz.

Nis

İlçemiz geneli yapılan toplantı kararı sonucu okulumuz velilerine yönelik ‘Çocuk İhmal ve İstismarını Önleme ile mahremiyet bilinci’ konulu eğitim çalışması okul psikolojik danışman ve rehber öğretmenimiz Ayşe ARIK SINICI tarafından gerçekleştirildi. Ayşe ARIK SINICI, ihmal ve istismara yönelik karşılaşabileceğimiz durumlarda ebeveynler olarak sorumluluklarımız hakkında velilerimizi bilgilendirildi. İhmal ve İstismar türleri, İhmal ve istismarın uzun ve kısa dönemli psikolojik-davranışsal  sonuçları, istismara maruz kalan kişinin gösterdiği fiziksel ve psikolojik belirtiler, vaka örnekleri, çocuk İstismarından / ihmalinden kuşkulanmamız durumunda yapılması gerekenler, cinsel istismar ile ilgili doğrular ve yanlışlar, çocukları istismardan korumak ve çocuk istismarıyla mücadele etmek için neler yapılmalı gibi hususlar üzerinde duruldu.

Nis

Okulumda Sağlıklı Besleniyorum Projesi ve Okul Sağlığı kapsamında öğrencilerimize yönelik "Geleneksel Türk Sporları" eğitimi, okulumuz Beden Eğitimi öğretmeni Kader SAKARYA tarafından verildi. Öğretmenimize teşekkür ederiz.

Nis

Okulumda Sağlıklı Besleniyorum Projesi ve Okul Sağlığı kapsamında öğrencilerimize yönelik "Adölesan Dönemde Fiziksel Aktivite" eğitimi, okulumuz Beden Eğitimi öğretmeni Kader SAKARYA tarafından verildi. Öğretmenimize teşekkür ederiz.

Nis

Okulumda Sağlıklı Besleniyorum Projesi ve Okul Sağlığı kapsamında öğrencilerimize yönelik "Fiziksel Aktivite ve Fiziksel Aktivitenin Önemi" eğitimi, okulumuz Beden Eğitimi öğretmeni Kader SAKARYA tarafından verildi. Öğretmenimize teşekkür ederiz.

Nis

Hasbihal Eylem Planı etkinlikleri kapsamında okulumuz Rehber Öğretmeni Ayşe ARIK SINICI tarafından pansiyon öğrencilerimize 23/04/2024 günü Siber Zorbalık Eğitimi verildi.Rehber öğretmenimize özverisi ve emekleri için çok teşekkür ederiz.

Nis

Okulumda Sağlıklı Besleniyorum Projesi ve Okul Sağlığı kapsamında öğrencilerimize yönelik "Mevsiminde ve Yerel Beslenme" eğitimi, okulumuz Yiyecek İçecek Hizmetleri alan öğretmeni İsmail Hakkı GÜLEÇ tarafından verildi. Öğretmenimize teşekkür ederiz.

Nis

Okulumda Sağlıklı Besleniyorum Projesi ve Okul Sağlığı kapsamında öğrencilerimize yönelik "Adölesan Dönemde Sağlıklı Beslenme" eğitimi, okulumuz Yiyecek İçecek Hizmetleri alan öğretmeni Necmi ALTINKAYNAK tarafından verildi. Öğretmenimize teşekkür ederiz.

Nis

Okulumda Sağlıklı Besleniyorum ve Okul Sağlığı kapsamında, Okulumuz Biyoloji öğretmeni Mukaddes EMRE ŞENTÜRK öğrencilerimize "Beslenmenin Tanımı ve Temel Besin Grupları" konulu eğitim vermiştir.Öğretmenimize teşekkür ederiz.

Nis

Okulumda Sağlıklı Besleniyorum Projesi ve Okul Sağlığı kapsamında öğrencilerimize yönelik "Özel Durumlarda ve Sağlıkla İlgili Özel Gereksinimlere Özgü Fiziksel Aktivite" eğitimi, okulumuz Hasta Yaşlı Hizmetleri alan öğretmeni Nurten ÖRS tarafından verildi.Öğretmenimize teşekkür ederiz.